Data: 2007-08-30 07:29:23
Temat: Re: Maszyna do pieczenia chleba + chleb pieniński
Od: Jacek Ostaszewski <p...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
(Na)Leśnik napisał(a):
> Witam.
> Kupiłem chleb pieniński pszenno-żytni z orkiszem.
> Piekę go w maszynie do pieczenia chleba. Niestety za każdym razem zapada
> się i jest bardzo mocno wilgotny w środku. Próbowałem programu do chleba
> normalnego, do pszennego, wydłużałem czas, niestety nic nie pomogło.
> Co może być przyczyną czegoś takiego?
NIe mam odpowiedzi, mam więcej problemów podobnych. Od czasu kiedy padła
poprzednia maszyna i zanabyłem drogą kupna inną, z podwójnymi
mieszadłami, zapada się każdy chleb. Eksperymenty z wodą, czasem i czym
tam się jeszcez da - nie przyniosły pożądanych rezultatów. W wyniku
czego maszyna do pieczenia chleba stała się
maszyną-do-awaryjnego-pieczenia-niezbyt-dobrego-chle
ba-ale-lepszego-niż-żaden-gdy
-sie-nie-chce-iść-do-sklepu...
--
JackOss - po kiego mi sygnaturka?!!
|