Data: 2017-09-19 20:37:58
Temat: Re: Mięso puchnie
Od: Animka <a...@t...wp.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2017-09-19 o 11:43, t...@g...com pisze:
> Niby to ludzie jedzą w przeświadczeniu że ze względu na zawartość żelatyny chroni
to przed osteoporozą ale w mojej rodzinie i rodzinach moich znajomych bardzo rzadko
to występuje dlatego Warszawa kojarzy mi się z zimnymi nóżkami (pysznymi) i jeszcze z
czymś tam ale zapomniałem nazwy.))
Schabowy z kapustą?
>
> Dla mnie normalnością jest olej lniany o smaku sznurka.
Olej lniany zastosowalam tylko raz -do smażenia karpia. Nie nadawał się
do jedzenia. Coś obrzydliwego.
W pracy jedna koleżanka się mądrzyła, że karpia powinno się smażyć na
oleju lnianym.
Ps. Naucz swojego google, żeby wycinał sygnaturki jak odpowiadasz.
--
animka
|