Data: 2017-09-23 18:32:12
Temat: Re: Mięso puchnie
Od: Animka <a...@t...wp.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2017-09-23 o 15:26, samya pisze:
> W dniu 19.09.2017 o 20:37, Animka pisze:
>> W dniu 2017-09-19 o 11:43, t...@g...com pisze:
>>> Niby to ludzie jedzą w przeświadczeniu że ze względu na zawartość
>>> żelatyny chroni to przed osteoporozą ale w mojej rodzinie i rodzinach
>>> moich znajomych bardzo rzadko to występuje dlatego Warszawa kojarzy mi
>>> się z zimnymi nóżkami (pysznymi) i jeszcze z czymś tam ale zapomniałem
>>> nazwy.))
>> Schabowy z kapustą?
>>>
>>> Dla mnie normalnością jest olej lniany o smaku sznurka.
>
>> Olej lniany zastosowalam tylko raz -do smażenia karpia. Nie nadawał się
>> do jedzenia. Coś obrzydliwego.
>> W pracy jedna koleżanka się mądrzyła, że karpia powinno się smażyć na
>> oleju lnianym.
>
> Olej lniany do smazenia ???
> Przeciez to trucizna, ze o smaku nie wspomne.
> Olej lniany nawet w lodowce sie szybko utlenia i czasem juz po
> miesiacu sie nie nadaje do spozycia. Mozna go uzywac wylacznie na zimno.
>
>
> Pozdrawiam
> @
>
Ja użyłam tylko raz i nigdy już więcej. Jak to ktoś tu napisał ma smak
sznurka.
--
animka
|