Data: 2017-09-24 12:29:54
Temat: Re: Mięso puchnie
Od: Trefniś <t...@m...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu .09.2017 o 12:21 XL <i...@g...pl> pisze:
> Trefniś <t...@m...com> wrote:
>> W dniu .09.2017 o 21:05 XL <i...@g...pl> pisze:
>>
>> (...)
>>>> Tymczasem olej
>>>> ten jest dobry, ale do malowania.
>>>
>>>
>>> Nie. Wolno schnie.
>>
>> Co w niektórych sytuacjach jest zaletą.
>
> W BARDZO "niektórych".
Nie krzycz tylko dlatego, że nie masz racji!
>> Poczytaj o podstawowej zasadzie "tłuste na chude" w malarstwie olejnym.
>>
>
> LOL
> Wszyscy jesteśmy Rembrandtami!
Wystarczy świadomie podziwiać mistrzów.
I nie być kompulsywnie beznadziejną Ikselką.
Nota bene jego też pewnie pouczyłabyś z sukcesem, jak malować!
Absolutnie nie olejem lnianym, bo się nie nadaje :)
--
Trefniś
|