Data: 2016-03-05 20:34:40
Temat: Re: Normy ważenia/pakowania w handlu detalicznym
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Sat, 5 Mar 2016 12:57:25 -0600, Pszemol napisał(a):
> I znów nadajesz ocenę "złym kierunku"...
> Zmieniają się po prostu priorytety - gdy nie było lodówek to oczywiście
> żywność się suszyło.
Niekoniecznie. Wędliny BYŁY trwale same z siebie, bo były z MIĘSA.
> Co nie znaczy że każdemu suszone mięso smakuje
> bardziej niż soczyste. A dziś, nie musimy się ograniczać tylko do suszonego.
> Jak chcesz to sobie kabanosa kupisz, a jak chcesz soczyste to szyneczkę
> pakowaną w worek, co w lodówce miesiąc poleży nieotwarta a otwarta 2 dni.
Tylko że ten "kabanos" i "szyneczka" już zupełnie nie są tym, na co
wyglądają...
|