Data: 2013-05-23 10:50:57
Temat: Re: Polska Kuchnia
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Wed, 22 May 2013 16:42:57 -0700 (PDT), Stachu Chebel napisał(a):
> Przyprawianie gotowych flaków "posypką" imbirową, to już raczej
> "musztarda po obiedzie". To samo z gałą. Imbir do flaków MUSI wjechać
> w postaci korzennej! Tak na godzinę przed finałem. Pociaprany na
> "zapałki". Gała też nie z torebki proszkowanej!!
Dla mnie to jest jasne i oczywiste jak drut, ale w nie swojej kuchni
człowiek się ratuje jak może, jakoś przełknęłam te flaki...
--
XL
"Pierwszy łyk ze szklanki nauk przyrodniczych zmieni ciebie w ateistę,
zaś na dnie szklanki czeka na ciebie Bóg."
Werner Heisenberg, laureat Nagrody Nobla w dziedzinie fizyki
|