Data: 2012-08-20 05:24:29
Temat: Re: Roztwór do piersi z kurczaka
Od: Ed <e...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2012-08-19 19:49, maksjanka pisze:
> W dniu 2012-08-19 17:55, Ed pisze:
>
>>
>> Ale mi chodziło bardziej o roztwór, w którym można by pierś utopić
>> choćby na parę dni (chociaż na 3-4), dzięki któremu po upieczeniu pierś
>> nie byłaby taka sucha po paru dniach (chociaż po 2-3).
>> I jego jakieś wyjściowe proporcje bo to będzie mój debiut, więc coś co
>> ma się "pod ręką" lub czegoś "do smaku" jest na razie dla mnie niezbyt
>> identyfikowalne i niezbyt wymierne ;>
>>
> no to w oliwie z przyprawami, na 3 dni styknie
> czosnek, rozmaryn, cząber, sól, pieprz[1]
>
>
> [1]strzeliłam, kolega chce konkretny przepis, to dałam :)
W oliwie topisz kilka piersi?
To ile tej oliwy Ci idzie, z litr?
|