Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Smaki Re: Smaki

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Smaki

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!news.unit
0.net!eternal-september.org!feeder.eternal-september.org!news.eternal-september
.org!.POSTED!not-for-mail
From: "Pszemol" <P...@P...com>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Smaki
Date: Mon, 7 Aug 2017 20:13:38 -0500
Organization: A noiseless patient Spider
Lines: 1
Message-ID: <omb2vo$n6f$1@dont-email.me>
References: <om3rtt$fqo$1@sunflower.man.poznan.pl>
<598624c7$0$642$65785112@news.neostrada.pl>
<s...@f...lasek.waw.pl>
Reply-To: "Pszemol" <P...@B...com>
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=original
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Injection-Date: Tue, 8 Aug 2017 01:09:13 -0000 (UTC)
Injection-Info: mx02.eternal-september.org;
posting-host="b77214242ab6b6e64eb7dce7850629f2";
logging-data="23759";
mail-complaints-to="a...@e...org";
posting-account="U2FsdGVkX19uBjndcxdNHkxMsAwh/uxw"
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V14.0.8117.416
In-Reply-To: <s...@f...lasek.waw.pl>
X-Newsreader: Microsoft Windows Live Mail 14.0.8117.416
Importance: Normal
Cancel-Lock: sha1:Z9F5I4pyy8+LlLa0Hl1sRP4JPPI=
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:377573
Ukryj nagłówki

"Jarosław Sokołowski" <j...@l...waw.pl> wrote in message
news:slrnoocb8j.770.jaros@falcon.lasek.waw.pl...
> Ale wróćmy do PTC i okolic, oraz do uwarunkowań genetycznych. Zmysł
> ten mógł bezkarnie uwstecznić się u ludów mięsożernych. Z Eskimosem
> źle się o rozkoszach podniebienia gada, każda foka smakuje tak samo,
> subtelność doznań nie zwiększa szans na przeżycie. Ludy żywiące się
> roślinkami mają odwrotnie. W Europie upośledzenie odczuwania PTC
> jest powszechne, wśród czarnych mieszkońców Afryki niespotykane.

Mówisz że dla nich wszystkie foki smakują tak samo...
A co powiesz ze smakiem surowego tuńczyka dla Japończyków?
Też im smakują tak samo? Czy są w stanie delektować się
subtelnościami smaku surowego mięsa, których my nie rozpoznamy
nawet?

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
08.08 Trefniś
08.08 Jarosław Sokołowski
08.08 Jarosław Sokołowski
08.08 XL
08.08 Pszemol
08.08 stefan
08.08 XL
08.08 Trefniś
08.08 Animka
08.08 i...@g...pl
09.08 XL
09.08 XL
10.08 k...@g...com
10.08 Animka
10.08 Qrczak
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?