Data: 2014-05-10 21:09:45
Temat: Re: Smardze
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Sat, 10 May 2014 17:32:18 +0200, Jarosław Sokołowski napisał(a):
> Tylko ten słoiczek z zalewą już kupiony -- i masz babo placek.
> O, właśnie! Najlepiej będzie po prostu do pizzy dodać. Może być
> z tej włoskiej mikstury. Z szynką (powiedzmy: prosciutto, co
> będziemy sobie żałować) na wierzchu. Jeśli duże te ogórasy, to
> je porąbać.
Kapary? - uwielbiam, są świetne do tysiąca rzeczy!
http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,53667,1
542869.html
Ale najlepiej smakują mi z wędzonym na zimno łososiem w przystawce z sosem
z avocado, majonezu, kremówki i czosnku, także jako dodatek do pasztetu z
zająca, cielęcego albo strasburskiego.
--
XL "Nie należy mylić prawdy z opinią większości." Jean Cocteau
|