Data: 2005-09-18 22:40:15
Temat: Re: Sos do spaghetti
Od: "Marcin" <m...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dlaczego bzdura???? Czesto bywam we Woszech, tak sie tam nauczylem, sam
czesto robie to w domu i jest smaczne?
Jakies konkrety, dlaczego bzdura??
Uzytkownik "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com> napisal w wiadomosci
news:5845877373$20050919003758@ewcia.kloups...
>
> Le lundi 19 septembre 2005 ŕ 00:29:38, dans <dgkpoi$slh$1@inews.gazeta.pl>
> vous écriviez :
>
>> Jest wiele prostych sosow. Na szybko mozesz chwilke podsmazyc na oliwie z
>> oliwek Extra Vergine (!!)
>
> bzdura, przepraszam
>
>> Drugi wariant, to pesto (nie bede ci wyjasnial,sam poszukaj), sos ze
>> swiezych borowikow, swiezego lososia, albo swiezych lisci szpinaku i
>> kilku
>> zabkow czosnku i wiele innych sosow, sam zaimprowizuj. Wszystko na bazie
>> oliwy Extra vergin
>
>
> takoz...
>
>
> Ewcia
>
> --
> Niesz
>
|