Data: 2005-09-18 23:12:36
Temat: Re: Sos do spaghetti
Od: "Marcin" <m...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
OK, bede sie staral pisac pod postem :)
Ty tez chyba zrozumialas, o co mi chodzi. Nie zgadzam sie z Francuzami, bo
nigdy bym np. gotowego sosu do pasty nie kupil!! A przy oliwie z oliwek,
jeszcze o smaku intensywnym, wrecz gorzkawym ( w Hiszpanii uzywana adnotacja
na butelce "intenso") jednak pozostane, bez wzgledu na wszystko. Mniej
wiecej zuzywam ok 5 l. na kilka mies. i naprawde radze sprobowac, przede
wszystkim zmieszany zapach czosnku i w/w oliwy.... o smaku nie wspomne...
Pozdrawiam serdecznie,
Marcin
Użytkownik "interkas" <i...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:dgkloq$ufu$1@news.lublin.pl...
> Witam,
>
> spedzilem ostatnie kilkanascie minut na przeszukiwaniu archiwum grupy,
> oraz googlowalme troche, ale nic w tym temacie znalezc nie moglem,
> interesuje mnie dobry sosik do spaghetti, jakby ktos mial jakis sprawdzony
> przepis chetnie go poznam,
> z gory dzieki!!
> Pozdr. Piotrek
>
|