Data: 2014-09-28 14:29:15
Temat: Re: Wakacyjne miłości
Od: ikselk%g...@g...com
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu sobota, 27 września 2014 23:09:34 UTC+2 użytkownik Jarosław Sokołowski
napisał:
> przed wysuszeniem nie zd��y wykszta�ci� si� jaka�
>
> sensowna powierzchna. St�d potrzeba ko�cowej obr�bki lakierniczej.
>
> Sma�enie ma�ych kulek w g��bokim t�uszczu nie trwa dwudziestu minut,
>
> a bli�ej dw�ch. W kr�tkim czasie mo�na zrobi� ich bardzo du�o.
Nie orientujesz się, więc racjonalizujesz tu tę bzdurną teorię: owa "końcowa obróbka
lakiernicza" to właśnie jest klu tego dania, a nie jakaś wtórna wymuszona sprawa.
Proponowane przez Ciebie smażenie owych kulek sprawi, że ich powierzchnia (jak i
wnętrze, ble) będzie tłusta i niemożliwe będzie pokrycie ich glazurą z coli, bo
glazura się nie utrzyma. A właśnie o tę glazurę na mięsie tu chodzi i podkreślam - na
nienatłuszczonym (od wewnątrz i zewnątrz) mięsie.
|