Data: 2010-10-17 20:23:27
Temat: Re: Weekendowe smakołyki.
Od: "kika" <w...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
?
Użytkownik "Ikselka" <i...@g...pl> napisał w wiadomości grup
dyskusyjnych:1v9q6evemthsi.1rewfg22kodes.dlg@40tude.
net...
> Dnia Sun, 17 Oct 2010 22:06:58 +0200, kika napisał(a):
>
>
>> U nas kartacze robie się podobnie.
>> Proporcje: ziemniaki surowe 2/3
>
> Owszem, bo po odwirowaniu soku zostanie ich tyle, co gotowanych :-)
>
>> ziemniaki gotowane 1/3
>> Nadzienie do kartaczy - surowe mięso.
>
> Właśnie tego się boję, czy ono po półgodzinie gotowania jest
> dostatecznie... ugotowane?
>
>>
>> Jeszcze raz gratuluje.
>
> Dziękuję :-)
Proporcje ziemniaków już po odciśnięciu soku.
> Właśnie tego się boję, czy ono po półgodzinie gotowania jest
> dostatecznie... ugotowane?
Mięso jest ugotowane
Surowe mięso do nadzienia i większa ilość surowych ziemniaków daje inny
smak.
Ale Twoje na pewno też są pychota.
Kiedy ty to robisz?
Gratulacje.
|