Data: 2015-08-01 06:50:04
Temat: Re: Zmiękczanie mięsa - czym i jak?
Od: Qrczak <q...@q...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia 2015-07-31 23:47, obywatel Ikselka uprzejmie donosi:
> Dnia Fri, 31 Jul 2015 18:26:05 +0200, Qrczak napisał(a):
>> Dnia 2015-07-31 13:55, obywatel Pszemol uprzejmie donosi:
>>> "bbjk"<a...@b...cc> wrote in message news:mpch06$sp9$1@node2.news.atman.pl...
>>>> Pewnego razu na wakacjach ktoś zaproponował nam wino do grillowanych
>>>> przeważnie mięs. Białe, czy czerwone? Wybrałam czerwone. Okazało się
>>>> to domowym słodkim produktem zrodzonym z porzeczek i malin.
>>>
>>> Słodkie wino do grilowanych mięs? :-)) I jak smakowało?
>>
>> To wcale nie musi źle smakować.
>>
>
> Ale tylko wtedy, kiedy pije je ktoś z Twojej paczki 33333-]
Nie. ja wystarczę.
Q
--
Kobieta została stworzona po to, by umilać życie mężczyźnie, a nie -
żeby cały dzień pracować, wieczorem zaś gotować mu mrożonki.
|