Data: 2015-07-31 23:47:30
Temat: Re: Zmiękczanie mięsa - czym i jak?
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Fri, 31 Jul 2015 18:26:05 +0200, Qrczak napisał(a):
> Dnia 2015-07-31 13:55, obywatel Pszemol uprzejmie donosi:
>> "bbjk" <a...@b...cc> wrote in message news:mpch06$sp9$1@node2.news.atman.pl...
>>> Pewnego razu na wakacjach ktoś zaproponował nam wino do grillowanych
>>> przeważnie mięs. Białe, czy czerwone? Wybrałam czerwone. Okazało się
>>> to domowym słodkim produktem zrodzonym z porzeczek i malin.
>>
>> Słodkie wino do grilowanych mięs? :-)) I jak smakowało?
>
> To wcale nie musi źle smakować.
>
Ale tylko wtedy, kiedy pije je ktoś z Twojej paczki 33333-]
--
XL
"W Europie narasta arogancja Żydów, a nie antysemityzm" - Stanisław
Michalkiewicz: https://www.youtube.com/watch?v=_n8UaecoYBU
Polecam od 5:08
Oraz:
http://www.owp.org.pl/index.php?option=com_content&t
ask=view&id=65&Itemid=11
|