« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!not -for-mail From: Ap3k <...@...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: jaka sól do kiszenia kapusty? Date: Thu, 5 Nov 2009 19:10:28 +0100 Organization: http://onet.pl Lines: 13 Message-ID: <2...@...pl> References: <op.u2wy59mn6k64p4@kraszews-7bd0b2> <hcu5me$abs$1@nemesis.news.neostrada.pl> <hcu60l$ai5$1@nemesis.news.neostrada.pl> NNTP-Posting-Host: staticline50243.toya.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: quoted-printable X-Trace: news.onet.pl 1257444625 1993 77.237.0.244 (5 Nov 2009 18:10:25 GMT) X-Complaints-To: n...@o...pl NNTP-Posting-Date: Thu, 5 Nov 2009 18:10:25 +0000 (UTC) X-Newsreader: Sylpheed 2.6.0 (GTK+ 2.10.14; i686-pc-mingw32) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:325119 Ukryj nagłówki On Thu, 5 Nov 2009 10:21:07 +0100 |
Zobacz także