Data: 2006-06-09 06:51:27
Temat: Re: (jakie) techniki zagęszczania sosów
Od: "kasia maruda" <k...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "yapann" <y...@o...pe.el> napisał w wiadomości
news:e6a8qg$avp$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Użytkownik "kasia maruda" <k...@g...pl> napisał w wiadomości
> news:e6a6sd$81r$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
> > Chleb razowy, cebula, masło
>
> a jak dokładniej cebula?
> no i ten chleb, też.
> (masła przetworzonego temicznie raczje unikam)
Ale takie wmieszane zimne masełko naprawdę daje radę ;) A chleb i cebula w
zależności od sosu, rozgotowane/zmiksowane. Ciemny sos pieczeniowy z
kromeczką razowego i cebulą to mistrzostwo świata...
- -
pzdr
kasia maruda
|