Data: 2009-12-18 13:20:27
Temat: Re: peklowanie
Od: "flower" <f...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Theli" <p...@w...pl> napisał w wiadomości
news:hgfu8g$1puo$1@sodden.amu.edu.pl...
> kogutek pisze:
> Nie prościej zrobić w wędzarni 85 stopni i wyłączyć wędzarnię
> > jak w środku mięsa zrobi się 72 do 75 stopni. Od dawna tak robię. Jakość
> > wędzonek jest przy takiej metodzie dużo wyższa bo nic z nich nie
przechodzi do
> > wody.
>
> Jasne, że prościej. Wędzarnia jest w każdym mieszkaniu, a garnek z wodą
> nie każdy ma.
Niby fajna i cięta riposta, spodobała mi się od razu, ale koleś chyba miał
rację. Jemu chyba chodzi o parzenie po wędzeniu, więc zakłada że to wędzenie
się jednak odbywa.
--
"Żałuj za dowcipy, synu!"
Tytus, Romek i A'Tomek, ks. VIII
|