Data: 2007-11-11 23:48:15
Temat: Re: rozpadajaca sie ryba
Od: Konrad Kosmowski <k...@k...net>
Pokaż wszystkie nagłówki
** Bumba Bumbinska <a...@w...gazeta.pl> wrote:
> Bez wzgledu na to czy kupie swieze filety czy zamrozone, podczas smazenia
> ryba sie rozpada. Zamiast wyjac z patelni rybe w ksztalcie fileta czy kostki
> wyjmuje rozsypujaca sie breje. Nie pomaga panierowanie, tudziez kladzenie na
> rozgrzany olej. Zawsze jest to samo. Macie jakis pomysl na usmazenie ryby w
> ksztalcie ryby? Rodzina zaczela mi (slusznie) strajkowac przeciwko rybnej
> brei. Aska
Naprawdę nie wiem, ja obtaczam filety z ryby w drobnej panierce z mąki i
przypraw i się nie rozpada. Może Ci przywiera do patelni?
--
+ ' .-. .
, * ) )
http://kosmosik.net/ . . '-' . kK
|