Data: 2002-06-17 10:57:24
Temat: Re: temat egzaminu
Od: "AmRat" <m...@s...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
>wpisz w google.com karpatka, a wszystko bedzie objawione
>(zrobilam probe i sa przpeisy)
ok.
mam karpatke z kremem sussel - tylko pytanie czy ten krem to jest dodatek
czy jako nadzienie do kapratki? moim zdaniem to jakis dodatek bo karpatka ma
taki budyniowe nadzienie, a nie krem russel. A dal tych którzy nie wiedza to
krem russel to taki krem do tortow - taki co robi sie z jaj i margaryny, a
nie bitej smietany.
dzieli za uwagi.
Aha kolego dzieki za przepis na cioto parzone - to najlepszy przepis jaki
tylko jest, oczywiscie jesli zna sie dokladna gramature, a nie ze pol kostki
i szklane wody (bo szklanki sa rozne rozniste). Aaaaaaaa
dzis siepytalem i karpatka ma spód z ciasta kruchego - wiec? Moze zle
zrozumialem. Spod karpatki to tez ciasto parzone??/
dzieki za wszelka pomoc
--
-------------------------------------
pozdrawiam
Maksym Wojcieszek
Naczelnik Grupy Ratowników Przedmedycznych i Lacznosci AmRat
http://www.micro.maxi.pl
m...@w...pl m...@s...pl a...@w...pl
-------------------------------------
|