| następny post » | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed. atman.pl!news.supermedia.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!news.interia.pl!not-f or-mail From: Ed <e...@i...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Roztwór do piersi z kurczaka Date: Tue, 14 Aug 2012 10:39:50 +0200 Organization: INTERIA.PL S.A. Lines: 11 Message-ID: <k0d2s0$iai$1@usenet.news.interia.pl> NNTP-Posting-Host: accz148.neoplus.adsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=UTF-8; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: usenet.news.interia.pl 1344933568 18770 83.9.149.148 (14 Aug 2012 08:39:28 GMT) X-Complaints-To: u...@f...interia.pl NNTP-Posting-Date: Tue, 14 Aug 2012 08:39:28 +0000 (UTC) User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:13.0) Gecko/20120614 Thunderbird/13.0.1 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:347664 Ukryj nagłówki Pamiętam, że moja babcia mięsa typu szynka czy schab zanurzała w jakimś | |
Zobacz także