następny post » | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Zbigniew" <z...@g...com> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: konserwacja żywności Date: Fri, 2 Jul 2010 11:44:59 +0200 Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 14 Message-ID: <i0kcf1$5ue$1@inews.gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: chello089079020051.chello.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: quoted-printable X-Trace: inews.gazeta.pl 1278063905 6094 89.79.20.51 (2 Jul 2010 09:45:05 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Fri, 2 Jul 2010 09:45:05 +0000 (UTC) X-Antivirus-Status: Clean X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.5931 X-Priority: 3 X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.5931 X-User: basia8dere X-Antivirus: avast! (VPS 100701-1, 2010-07-01), Outbound message X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:328750 Ukryj nagłówki Jak myślicie, jak jest przygotowywana żywność zawierająca w dużych ilościach wodę? |
Zobacz także