Data: 2010-03-16 09:32:40
Temat: znowu ryba, ale inaczej
Od: "Misiek" <p...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Rybe przed smazeniem rozmrazacie?
chozi konkretnie o:
1. kostki rymne nie panierowane
2. filety rybne mrozone (typu morszczuk, mintaj)
3. mrozone tuszki rybne wyfiletowane
druga sprawa - rybe panierujecie? Jesli tak to ktore z powyzszych i jak?
I czwarta sprawa - jak smazycie swieza rybe?
Panierujecie? filetujecie? w calosci? czy w dzwonkach? czy filety?
prowsze o wszystkie rady (najlepiej z podzialem na ryby heh)
I jakie ryby najbardziej preferujecie?
1. halibut
2. dorsz
3. mintaj
4. morszczuk
5. karp
6. karas
7. mintaj
8. szczupak
9. karas
10. ploc
11. inne (jakie)
|