Data: 2015-02-17 10:17:15
Temat: Odp: Jaką patelnię lupić?
Od: "@" <s...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Stefan" <s...@o...pl> napisał w wiadomości
news:mbutq8$6p7$1@node2.news.atman.pl...
>
>
> Użytkownik "Pszemol" napisał w wiadomości grup
> dyskusyjnych:mbu5tj$gu7$...@d...me...
>
> "@" <s...@p...onet.pl> wrote in message
> news:mbtnct$16b$1@node2.news.atman.pl...
>> Zwykle kupowalam na krakowskim kleparzu - ostatnio "nowym"
>> (bywalo tez, ze i na "starym") - w postaci swiezej.
>
> Znaczy się w postaci już rozmrożonej...
> Bo chyba nie sądzisz że ktoś tego dorsza w Krakowie Ci złapał?
> No chyba że w Wildze, ale mógłby być ciut zielony w środku ;-)
Hmm... zgodnie z oswiadczeniem Pani z budki, ryby nie byly zamrazane.
Specjalnie o to pytalam, poniewaz zwykle kupowalam wiekszy kawalek,
porcjowalam i mrozilam na "zaś". Upewnialam sie jeszcze czy wobec tego, ze
jest swieza mozna ja zamrozic. Nie podejrzewam, zeby sie kobicina narazala
na zarzuty zwiazane z ew. zatruciem powtornie mrozona ryba, no ale coz...
pewnosci faktycznie nie mam.
Pozdrawiam
@
---
Ta wiadomość została sprawdzona na obecność wirusów przez oprogramowanie antywirusowe
Avast.
http://www.avast.com
|