Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Debiuty Re: Debiuty

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Debiuty

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail
From: "Nixe" <n...@n...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Debiuty
Date: Mon, 16 Apr 2012 10:06:18 +0200
Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl"
Lines: 24
Message-ID: <jmgjj4$28u$1@inews.gazeta.pl>
References: <jmcjfd$mii$1@news.icm.edu.pl> <jmf50s$7fl$1@inews.gazeta.pl>
NNTP-Posting-Host: 87-205-4-174.ip.netia.com.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="UTF-8"; reply-type=response
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: inews.gazeta.pl 1334563236 2334 87.205.4.174 (16 Apr 2012 08:00:36 GMT)
X-Complaints-To: u...@a...pl
NNTP-Posting-Date: Mon, 16 Apr 2012 08:00:36 +0000 (UTC)
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.5931
X-Priority: 3
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.5931
X-User: robitussin
X-MSMail-Priority: Normal
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:344921
Ukryj nagłówki


Użytkownik "Justyna Vicky S." <v...@t...poczta.bez.gazeta.tego.pl>
napisał w wiadomości news:jmf50s$7fl$1@inews.gazeta.pl...

> A z ciekawych wpadek w kuchni pamiętam jak robiłam barszcz biały i miałam
> dodac do niego rozmieszane jajko... Wzięłam jajko, rozmieszałam, dodałam
> mąki, rozmieszałam, wlałam do barszczu i uświadomiłam sobie, że coś
> spieprzyłam :D Dobrą chwilę się zastanawiałam po jaką cholerę dodałam mąkę
> do jajka... W efekcie zrobiłam barszcz z lanym ciastem.... Zajebiste
> wyszło :D

Ja całkiem niedawno robiłam budyń, a ponieważ nie miałam białego cukru, to
postanowiłam dodać brązowy.
I dodałam. Pomieszałam, posmakowałam - zero słodyczy, więc pomyślałam, że
może ten cukier jakiś mało słodki. Więc dosypałam więcej. Zaczęłam mieszać,
ale budyń jeszcze płynny, w kubku zaczął bardzo gęstnieć. Doszłam do
wniosku, że może ten cukier jakoś tak dziwnie działa i trochę zgłupiałam.
Posmakowałam drugi raz i znów - zero słodkości, ale za to jakiś dziwny
posmak. Sprawdziłam w końcu sam cukier sądząc, że może się zepsuł. No i
brawo! Wsypałam po prostu bułkę tartą, która była w identycznym pojemniku
;-)

N.

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
16.04 Nixe
16.04 Theli
16.04 czeremcha
16.04 czeremcha
16.04 Nixe
16.04 Theli
16.04 Nixe
16.04 czeremcha
16.04 czeremcha
16.04 Nixe
16.04 Qrczak
16.04 czeremcha
16.04 czeremcha
16.04 czeremcha
16.04 Ikselka
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?