Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Kiełbasa własnego wyrobu Re: Kiełbasa własnego wyrobu

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Kiełbasa własnego wyrobu

« poprzedni post następny post »
X-Received: by 10.49.97.104 with SMTP id dz8mr2972030qeb.15.1370550521172; Thu, 06
Jun 2013 13:28:41 -0700 (PDT)
MIME-Version: 1.0
X-Received: by 10.49.97.104 with SMTP id dz8mr2972030qeb.15.1370550521172; Thu, 06
Jun 2013 13:28:41 -0700 (PDT)
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.cyf-kr.edu.pl!news.nask
.pl!news.nask.org.pl!news.unit0.net!news.glorb.com!p1no3334335qaj.0!news-out.go
ogle.com!y6ni1119qax.0!nntp.google.com!ch1no2775908qab.0!postnews.google.com!dl
10g2000vbb.googlegroups.com!not-for-mail
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Date: Thu, 6 Jun 2013 13:28:41 -0700 (PDT)
Complaints-To: g...@g...com
Injection-Info: dl10g2000vbb.googlegroups.com; posting-host=81.219.220.14;
posting-account=67yd9woAAAAHUu8VHyA7Js47M98NE3m3
NNTP-Posting-Host: 81.219.220.14
References: <komjld$mpg$1@mx1.internetia.pl>
<1ahgi6dypt8s$.pnqhpg8j4avo.dlg@40tude.net>
<6...@q...googlegroups.com>
<dbm4qsdmfcs8$.ord23pxzujn9.dlg@40tude.net>
User-Agent: G2/1.0
X-HTTP-UserAgent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.0; rv:21.0) Gecko/20100101
Firefox/21.0,gzip(gfe)
Message-ID: <d...@d...googlegroups.com>
Subject: Re: Kiełbasa własnego wyrobu
From: Stachu Chebel <s...@g...com>
Injection-Date: Thu, 06 Jun 2013 20:28:41 +0000
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:351511
Ukryj nagłówki

On 6 Cze, 21:30, Ikselka <i...@g...pl> wrote:

>
> Oregano do baraniej kiełbaski może być niezłe, wyjdzie taka "bałkańska" :-)
>
Jak będziesz robiła następnym razem, radzę odłożyć pewną ilość miącha
z przeznaczeniem do przyprawienia oreganem. Ile tego sypać? W/g gustu.
Trza podczas mieszania kosztować. Ja zrobiłem to tak:

- sypię, mieszam, kosztuję z palucha.
- aromat oregano MUSI być wyczuwalny, ale nie dominujący.

Aha!! Następnym razem jak będę robił kiełbaski, to chodzi mi po łbie
też pewien eksperyment przyprawowy. Majeranek...

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
07.06 Ikselka
07.06 Anai
12.06 k...@g...com
12.06 Ikselka
12.06 k...@g...com
12.06 Anai
12.06 Ikselka
12.06 k...@g...com
13.06 Robson
13.06 k...@g...com
13.06 Miroslaw Kwasniak
13.06 Stefan
13.06 Robson
13.06 k...@g...com
13.06 k...@g...com
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?