« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "aja" <a...@g...n_o_s_p.am.gazeta.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: MIOD dlaczego sie krystalizuje Date: Mon, 7 Jun 2004 12:30:52 +0200 Organization: Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl Lines: 24 Message-ID: <ca1fu4$idu$1@inews.gazeta.pl> References: <ca1f0u$dq7$1@inews.gazeta.pl> <4...@u...fu-berlin.de> NNTP-Posting-Host: 212.244.166.199 X-Trace: inews.gazeta.pl 1086604036 18878 212.244.166.199 (7 Jun 2004 10:27:16 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Mon, 7 Jun 2004 10:27:16 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1165 X-Priority: 3 X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1158 X-User: aja74 X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:204018 Ukryj nagłówki > > Powiedzcie mi dlaczego miod z pasieki kupiony sie tak szybko |
Zobacz także