Data: 2016-03-06 13:53:09
Temat: Re: Normy ważenia/pakowania w handlu detalicznym
Od: "Pszemol" <P...@P...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
"stefan" <s...@w...pl> wrote in message
news:nbh3mm$jcp$1@node1.news.atman.pl...
> W dniu 2016-03-06 o 09:44, Qrczak pisze:
>>> A co do recepty, to możesz bazować na np tej, tylko trzymaj co najmniej
>>> miesiąc - jak się da...
>>> http://smacznapyza.blogspot.com/2015/01/karkowka-sus
zona-z-ponczochy.html
>>
>> Karkóweczka śliczna, ale ja to raczej zrobię schab lub polędwicę, o, na
>> przykład tak:
>> http://smacznapyza.blogspot.com/2014/12/suszony-scha
b-wieprzowy-na-ostro-schab.html
>
> Też dobre ale z doświadczenia wiem, że ten tłuszczyk karczkowy dodaje
> smaku :)
Obie fotki ładne, ale też jakoś bardziej mi ślinka cieknie na tamten
tłuszczyk ;-)
A teraz pytanie do Jarka - czy ta polędwica ze zdjęcia powyżej ma Twoim
zdaniem prawidłową średnicę czy też jest "spuchnięta" zastrzykami?
|