Data: 2016-03-06 13:55:15
Temat: Re: Normy ważenia/pakowania w handlu detalicznym
Od: "Pszemol" <P...@P...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
"stefan" <s...@w...pl> wrote in message
news:nbh3vs$jk2$1@node1.news.atman.pl...
> W dniu 2016-03-06 o 12:18, stefan pisze:
>> W dniu 2016-03-06 o 09:44, Qrczak pisze:
>>>
>>> Karkóweczka śliczna, ale ja to raczej zrobię schab lub polędwicę, o, na
>>> przykład tak:
>>> http://smacznapyza.blogspot.com/2014/12/suszony-scha
b-wieprzowy-na-ostro-schab.html
>>>
>> Też dobre ale z doświadczenia wiem, że ten tłuszczyk karczkowy dodaje
>> smaku :)
>> Kiedyś pod Kijowem jadłem tak przyrządzona polędwicę końską. Ale za
>> żadne skarby nie chcieli podzielić się przepisem, a moja wątroba wtedy
>> po litrze na pysk wysiadała :) A teraz prawie nic :(
>
> Acha, jeszcze chciałbym powiedzieć wam, co na temat dojrzewających mięs
> powiedział mi taki szpenio spod Parmy: Stefano, najważniejsze przy tej
> robocie sa trzy rzeczy: najlepsze mięso, dobrane przyprawy i czas. bardzo
> długi czas.
> No to byłoby na tyle
No, to pewnie dlatego te wędliny takie drogie w sklepach...
Za cierpliwość trzeba płacić. Słono.
> Ta wiadomość została sprawdzona na obecność wirusów przez oprogramowanie
> antywirusowe Avast.
> https://www.avast.com/antivirus
Stefan, chciałoby Ci się tą reklamę usunąć ze swoich postów?
To będzie jeden 'ptaszek' gdzieś tam w konfiguracji Avasta...
|