Data: 2012-08-19 17:49:55
Temat: Re: Roztwór do piersi z kurczaka
Od: maksjanka <f...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2012-08-19 17:55, Ed pisze:
>
> Ale mi chodziło bardziej o roztwór, w którym można by pierś utopić
> choćby na parę dni (chociaż na 3-4), dzięki któremu po upieczeniu pierś
> nie byłaby taka sucha po paru dniach (chociaż po 2-3).
> I jego jakieś wyjściowe proporcje bo to będzie mój debiut, więc coś co
> ma się "pod ręką" lub czegoś "do smaku" jest na razie dla mnie niezbyt
> identyfikowalne i niezbyt wymierne ;>
>
no to w oliwie z przyprawami, na 3 dni styknie
czosnek, rozmaryn, cząber, sól, pieprz[1]
[1]strzeliłam, kolega chce konkretny przepis, to dałam :)
|