Data: 2000-05-17 07:24:22
Temat: Re: Smalec babci - jak?
Od: "macho" <p...@i...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
25 dag boczku surowego
10 dag słoniny
pokroić w grubą kostkę, przetopić , pod koniec dodać 1 ząbek czosnku,
szczyptę pieprzu i soli, odstawić do ostudzenia .Najlepiej smakuje na
razowcu.
Użytkownik "Jarek Gala" <x...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:8fs8t9$13m$1@aquarius.webcorp.com.pl...
> Cześć,
>
> No właśnie, z czego i jak zrobić taki tradycyjny, babciny smalec ze
> skwarkami? I jak go potem przechowywać?
>
> Z góry dzięki za rady.
>
> Smacznego.
> Jarek
>
>
>
> --
> Wysoka jakość, niskie ceny - http://rubikon.pl
|