| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed.pionier.net.pl!goblin1!goblin. stu.neva.ru!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-01.news.neostrada.pl!unt-spo-b-01.new s.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail Newsgroups: pl.rec.kuchnia From: Jarosław Sokołowski <j...@l...waw.pl> Subject: Re: Zmiękczanie mięsa - czym i jak? References: <55b62d5f$0$8390$65785112@news.neostrada.pl> <5V5ux.59214$1h.58197@fx25.am4> <mpbjie$oqg$1@dont-email.me> Organization: : : : Date: Thu, 30 Jul 2015 00:26:37 +0200 User-Agent: slrn/1.0.2 (Linux) Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit Message-ID: <s...@f...lasek.waw.pl> Lines: 22 NNTP-Posting-Host: 77-253-217-116.static.ip.netia.com.pl X-Trace: 1438208799 unt-rea-a-02.news.neostrada.pl 27521 77.253.217.116:24007 X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:364898 Ukryj nagłówki Pan Pszemol napisał: | |
Zobacz także