Data: 2015-07-31 18:26:05
Temat: Re: Zmiękczanie mięsa - czym i jak?
Od: Qrczak <q...@q...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia 2015-07-31 13:55, obywatel Pszemol uprzejmie donosi:
> "bbjk" <a...@b...cc> wrote in message news:mpch06$sp9$1@node2.news.atman.pl...
>> Pewnego razu na wakacjach ktoś zaproponował nam wino do grillowanych
>> przeważnie mięs. Białe, czy czerwone? Wybrałam czerwone. Okazało się
>> to domowym słodkim produktem zrodzonym z porzeczek i malin.
>
> Słodkie wino do grilowanych mięs? :-)) I jak smakowało?
To wcale nie musi źle smakować.
Q
--
Kobieta została stworzona po to, by umilać życie mężczyźnie, a nie -
żeby cały dzień pracować, wieczorem zaś gotować mu mrożonki.
|