Data: 2013-04-17 21:15:01
Temat: Re: jak upiec domowy chleb?
Od: Qrczak <q...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia 2013-04-17 15:28, obywatel tomjas uprzejmie donosi:
> On Wed, 17 Apr 2013 12:08:23 +0000 (UTC), piecia aka dracorp wrote:
>> Dnia Wed, 17 Apr 2013 09:36:26 +0200, krys napisał(a):
>>
>>> Gdzie kupujesz mąkę 720?
>> U mnie na szczęście mam możliwość zakupu mąki 2000 pszennej lub żytniej
>> po około 2zł. Niedaleko są młyny. I tylko z takiej piekę chleb.
>>
> Zazdroszczę... Ja niestety piekę na tej 720, ale za dodaję szklankę
> sparzonych otrębów (czy też otrąb:) na kilo mąki, żeby polepszyć jakość
> chleba.
A sparzasz czemuż?
Q
--
Ja tam nie jestem socjopatą. Umiem doskonale udawać, że lubię ludzi.
|