Data: 2015-03-30 05:33:19
Temat: Re: jaki blender do orzechow ?
Od: "Pszemol" <P...@P...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
news:146xrmokkfp3l$.if5iwis3eec3.dlg@40tude.net...
> Dnia Sat, 28 Mar 2015 23:13:50 +0100, @ napisał(a):
>
>> zeby sie nie "dlawil"
>> przy robieniu masla z orzechow czy migdalow.
>
> Nie ma takiej możliwości, żeby się nie dławił.
> Co zaś do samego rodrabniania na sucho - trzeba dodać nieco bułki tartej
> lub kaszy manny, która wchłonie tłuszcz z orzechów i nie będą się zlepiać
> w
> tłustą bryłę.
Wydawało mi się, że gdy robisz masło orzechowe to właśnie celem Twoim jest
tłusta bryła i dodatki kaszy czy bułki tartej będą trochę sprzeczne z logiką
:-0
|