Data: 2015-03-29 20:02:38
Temat: Re: jaki blender do orzechow ?
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Sat, 28 Mar 2015 23:13:50 +0100, @ napisał(a):
> zeby sie nie "dlawil"
> przy robieniu masla z orzechow czy migdalow.
Nie ma takiej możliwości, żeby się nie dławił.
Co zaś do samego rodrabniania na sucho - trzeba dodać nieco bułki tartej
lub kaszy manny, która wchłonie tłuszcz z orzechów i nie będą się zlepiać w
tłustą bryłę.
--
XL
Nie musisz szczepić dziecka!
https://vaccgenocide.wordpress.com/2011/06/27/szczep
ienie-dzieci-nie-jest-obowiazkowe-jest-wyrok-sadu/
Inne wyroki w podobnych sprawach:
http://stopnop.pl/prawo/50-orzeczenia-sadow-administ
racyjnych
|