Data: 2015-03-30 13:12:03
Temat: Re: jaki blender do orzechow ?
Od: Jarosław Sokołowski <j...@l...waw.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Pan Pszemol napisał:
>>>>> zeby sie nie "dlawil" przy robieniu masla z orzechow czy migdalow.
>>>>
>>>> Nie ma takiej możliwości, żeby się nie dławił. Co zaś do samego
>>>> rodrabniania na sucho - trzeba dodać nieco bułki tartej lub kaszy
>>>> manny, która wchłonie tłuszcz z orzechów i nie będą się zlepiać
>>>> w tłustą bryłę.
>>>
>>> Wydawało mi się, że gdy robisz masło orzechowe to właśnie celem
>>> Twoim jest tłusta bryła i dodatki kaszy czy bułki tartej będą
>>> trochę sprzeczne z logiką
>>> :-0
>>
>> Dla prawdziwego fachowca taka robota to jak bułka z masłem.
>
> Czytałem skład kilku różnych maseł orzechowych i bułki tartej ani
> kaszy tam nie ma.
Są tacy, dla których nawet bez czytania będzie to kaszka na mleku.
--
Jarek
|