Data: 2014-05-28 19:48:40
Temat: Re: pstrąg zapiekany w chlebie
Od: FEniks <x...@p...fm>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2014-05-28 18:43, Jarosław Sokołowski pisze:
> Pani Ewa napisała:
>
>>> Heh... znalazłam bardzo podobny, ze szczegółową instrukcją
>>> krok po kroku :)
>>> Nie ukrywam, że pomysłowe :D
>>>
>>> http://www.olgasmile.com/ryba-w-ciescie-krok-po-krok
u
>> Szkoda, że nie pokazali w środku po upieczeniu.
>>
>> Sporo pracy. Na trzydziestą rocznicę jak znalazł. ;)
> Pokazali przed -- i w niewielkim stopniu to do ryby było
> podobne. A już do pstrąga, to w szczególności.
Najpierw jakiś farsz rybny jest, a potem na zdjęciu widać kawał fileta z
łososia.
> Równi dobrze
> ta ryba (zewnętrzna) mogłaby być z jabłkami. Albo z makiem.
W takim cieście w sumie (nomen omen) zapiec można, co się żywnie podoba.
Ewa
|