Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Co sie dzieje ze smalcem? Co sie dzieje ze smalcem?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Co sie dzieje ze smalcem?

Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!opal.futuro.pl!newsfeed.tpinternet.p
l!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail
From: "batory" <b...@p...onet.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Co sie dzieje ze smalcem?
Date: Wed, 9 Mar 2005 19:00:51 +0100
Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/
Lines: 10
Message-ID: <d0ndd2$2kg$1@atlantis.news.tpi.pl>
NNTP-Posting-Host: coc198.neoplus.adsl.tpnet.pl
X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1110391011 2704 83.31.182.198 (9 Mar 2005 17:56:51 GMT)
X-Complaints-To: u...@t...pl
NNTP-Posting-Date: Wed, 9 Mar 2005 17:56:51 +0000 (UTC)
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1106
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1106
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:234388
Ukryj nagłówki

Czy też innym tłuszczem, na którym smażę? Chodzi mi o głęboki tłuszcz. Czy
on chociaż częściowo wyparowywuje w trakcie smażenia? No bo chyba nie wsiąka
cały w to co sie smaży.
Konkretnie chodzi mi o to, że zrobiłam racuchy. Wyszło mi ich 36 całkiem
niedużych. W naczyniu rozpuściłam pół kilo smalcu, a po smażeniu było go
tylko 38 deko. Czyżby 12 deko smalcu wsiakło w racuchy? W smaku wcale nie
czuć, aby były nasiaknięte tłuszczem.
Pozdrawiam - Agnieszka


 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
09.03 Waldemar
09.03 batory
09.03 Krysia Thompson
09.03 Waldemar
09.03 Krysia Thompson
09.03 Waldemar
09.03 cherokee
09.03 Iwona_s
10.03 Jerzy Kozłowski
10.03 Waldemar
10.03 Jerzy Kozłowski
10.03 Art(Gruby)
10.03 JerzyN
11.03 batory
11.03 dżdżownica
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?