Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!opal.futuro.pl!newsfeed.tpinternet.p l!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "batory" <b...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Co sie dzieje ze smalcem? Date: Wed, 9 Mar 2005 19:00:51 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 10 Message-ID: <d0ndd2$2kg$1@atlantis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: coc198.neoplus.adsl.tpnet.pl X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1110391011 2704 83.31.182.198 (9 Mar 2005 17:56:51 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Wed, 9 Mar 2005 17:56:51 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1106 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1106 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:234388 Ukryj nagłówki Czy też innym tłuszczem, na którym smażę? Chodzi mi o głęboki tłuszcz. Czy |
Zobacz także