Data: 2011-09-13 21:04:54
Temat: Re: Co jeszcze...
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Tue, 13 Sep 2011 22:20:32 +0200, Paulinka napisał(a):
> Qrczak pisze:
>
>>> Przeczytałam i dalej nie wiem, jak wzbogaca się kapuśniak poprzez
>>> wielokrotne odgrzewanie.
>>> Gdybyś jako przykład podała czysty barszcz czerwony, to rozumiem, ale
>>> kapuśniak?
>>
>> Dopóki do kapuśniaka nie wrzucisz kartofla, możesz go odgrzewać do...
>
> O nie wiedziałam. Nie robiłam nigdy kapuśniaku bez kartofli.
Jeśli planujesz odgrzewanie albo np mrożenie kapuśniaku, to nie dodawaj do
niego ziemniaków, a dopiero świeżo ugotowane i z odparowanym płynem
wrzucasz do odgzranego kapuśniaku i chwilę gotujesz dla połączenia smaków.
--
XL
|