Data: 2013-06-05 07:58:54
Temat: Re: Kiełbasa własnego wyrobu
Od: "Stefan" <s...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Robson" <r...@...pl> napisał w wiadomości
news:komjld$mpg$1@mx1.internetia.pl...
> Będę w sobotę robił pierwszy raz własną kiełbasę.
> Mam kilka pytań do bywalców forum.
> Anai - przeczytałem przepis na blogu, na pewno temperatura w czasie
> wędzenia ma być 90 st. przez 4 godziny?
>
> Ikselka - "Ja pekluję masę mięsną - 12 godzin, a potem 6 godzin
> osadzania."
> Możesz podać cały przepis?
>
> R
Co prawda jam nie Ikselka, ale co ci powiem, to ci powiem.
Zajrzyj na www. wedlinydomowe.pl zakładka dla początkujących, fajna rzecz
(mnie osobiście po kazdej tam wizycie boli watroba- boby to sie zrobiło,
tamto, a kto by to zjadł?)
pozdr wędzarniczo-dymnie (nie od dymania mnie! chociaż niektóre by
chciały...)
Stefan
|