Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Majonez Re: Majonez

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Majonez

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.interia.pl!not-for-mail
From: Trefniś <t...@m...com>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Majonez
Date: Sun, 18 Dec 2016 23:35:28 +0100
Organization: private
Lines: 38
Message-ID: <o...@t...wroclaw.vectranet.pl>
References: <584a98f4$0$15191$65785112@news.neostrada.pl>
<o2jn99$367$1@usenet.news.interia.pl>
<58514535$0$644$65785112@news.neostrada.pl>
<o31cds$oge$1@node2.news.atman.pl>
<58544c3e$0$15207$65785112@news.neostrada.pl>
<58549381$1$5143$65785112@news.neostrada.pl>
<5855783e$0$15199$65785112@news.neostrada.pl>
<58557b8d$0$663$65785112@news.neostrada.pl>
<5855bfb2$0$642$65785112@news.neostrada.pl>
<5855d9c3$0$15192$65785112@news.neostrada.pl>
<o35jc6$hqm$1@node1.news.atman.pl>
<5856bbad$0$656$65785112@news.neostrada.pl>
<o36f8p$mn4$1@node2.news.atman.pl>
<1...@4...net>
<o...@t...wroclaw.vectranet.pl>
<58570abb$1$15202$65785112@news.neostrada.pl>
NNTP-Posting-Host: 078088255037.wroclaw.vectranet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2; format=flowed; delsp=yes
Content-Transfer-Encoding: Quoted-Printable
X-Trace: usenet.news.interia.pl 1482100534 3974 78.88.255.37 (18 Dec 2016 22:35:34
GMT)
X-Complaints-To: u...@f...interia.pl
NNTP-Posting-Date: Sun, 18 Dec 2016 22:35:34 +0000 (UTC)
User-Agent: Opera Mail/1.0 (Win32)
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:375119
Ukryj nagłówki

W dniu .12.2016 o 23:16 Ikselka <i...@g...pl> pisze:

> Trefniś <t...@m...com> wrote:

(...)
>> A czy możesz zdradzić, jaki smak/posmak ma masło klarowane fabrycznie?
>>
>
> Niemal zero. Raczej nie wyczuwam jakiegoś specyficznego. Używam masła
> Mlekovity:
> https://www.google.pl/search?q=mlekovita+klarowane&r
lz=1CDGOYI_enPL698PL699&hl=pl&prmd=inv&source=lnms&t
bm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiIqPOq4v7QAhXNNFAKHd7qBwsQ_A
UIBygB&biw=320&bih=492
>

Tak właśnie sądziłem, że powinno być praktycznie bezsmakowe.
Ale kupować tylko po to, żeby się przekonać...

A już sądziłem, że popełniam kardynalny błąd nie spalając tych
zanieczyszczeń z masła :)
Tyle, że takie klarowanie to raczej spalanie masła zawczasu, zanim trafi
na patelnię.

Trzeba bardzo uważać na przepisy, jest cała masa śmiecia, dokładnie jak z
"kiełbasą słoikową" Olgi Smile.

--
Trefniś

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
19.12 Animka
19.12 Ikselka
19.12 Ikselka
19.12 Animka
19.12 Animka
19.12 Ikselka
19.12 Ikselka
19.12 Animka
20.12 Ikselka
20.12 Animka
21.12 Ikselka
21.12 Animka
21.12 Ikselka
21.12 Animka
30.12 Akarm
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6