Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Re: Normy ważenia/pakowania w handlu detalicznym Re: Normy ważenia/pakowania w handlu detalicznym

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Normy ważenia/pakowania w handlu detalicznym

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed.atman.pl!go
blin3!goblin1!goblin.stu.neva.ru!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-02.news.neostrad
a.pl!unt-spo-a-02.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
From: Jarosław Sokołowski <j...@l...waw.pl>
Subject: Re: Normy ważenia/pakowania w handlu detalicznym
References: <nav6c1$nuc$1@dont-email.me> <s...@f...lasek.waw.pl>
<navvqv$nun$1@dont-email.me>
<56d405fa$0$22832$65785112@news.neostrada.pl>
<s...@f...lasek.waw.pl> <nb1civ$6p6$1@dont-email.me>
<56d44eb9$0$22831$65785112@news.neostrada.pl>
<nb42mg$881$1@dont-email.me>
<e...@g...com>
<prco0117nsco$.x01asmhxlab5.dlg@40tude.net> <nbd8u3$ct2$1@dont-email.me>
<56daa139$0$655$65785112@news.neostrada.pl>
<56dab317$0$645$65785112@news.neostrada.pl> <nbek13$n6t$1@dont-email.me>
<nbfckk$sdm$1@node1.news.atman.pl> <nbfd9o$on6$1@dont-email.me>
<nbfhqa$npg$1@node2.news.atman.pl> <nbfhsq$q8h$1@dont-email.me>
<nbfkde$q7c$1@node2.news.atman.pl>
<56dbedd7$0$659$65785112@news.neostrada.pl>
<nbh3mm$jcp$1@node1.news.atman.pl> <nbh91t$nv0$1@dont-email.me>
Organization: : : :
Date: Sun, 6 Mar 2016 14:39:11 +0100
User-Agent: slrn/pre1.0.3-10 (Linux)
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Message-ID: <s...@f...lasek.waw.pl>
Lines: 26
NNTP-Posting-Host: 77-253-217-116.static.ip.netia.com.pl
X-Trace: 1457271552 unt-rea-a-02.news.neostrada.pl 22830 77.253.217.116:25109
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:370200
Ukryj nagłówki

Pan Pszemol napisał:

>>>> http://smacznapyza.blogspot.com/2015/01/karkowka-sus
zona-z-ponczochy.html
>>> http://smacznapyza.blogspot.com/2014/12/suszony-scha
b-wieprzowy-na-ostro-schab.html
>>
>> Też dobre ale z doświadczenia wiem, że ten tłuszczyk karczkowy dodaje
>> smaku :)
>
> Obie fotki ładne, ale też jakoś bardziej mi ślinka cieknie na tamten
> tłuszczyk ;-)
>
> A teraz pytanie do Jarka - czy ta polędwica ze zdjęcia powyżej ma Twoim
> zdaniem prawidłową średnicę czy też jest "spuchnięta" zastrzykami?

Też pytanie! To jest kształt i rozmiar anatomiczny schabu, być może lekko
nawet zredukowany w opisanym procesie suszenia. Ani śladu zastrzyków ni
spuchnięcia.

Jarek

--
-- Tak sobie właśnie myślałem... Czerwony... -- mruczał do siebie. -- Mój
ulubiony kolor... A jaki był duży?
-- Prawie taki jak ja.
-- Tak sobie właśnie myślałem. Prawie tak duży jak Prosiaczek -- powiedział
smutno sam do siebie. -- Mój ulubiony rozmiar. Tak, tak.

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
06.03 Pszemol
06.03 Pszemol
06.03 Pszemol
06.03 stefan
06.03 Pszemol
06.03 Qrczak
06.03 Pszemol
06.03 Pszemol
06.03 Qrczak
06.03 Pszemol
06.03 Jarosław Sokołowski
06.03 Dariusz K. Ładziak
06.03 Qrczak
06.03 Qrczak
06.03 Ikselka
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6