Data: 2013-05-23 09:51:22
Temat: Re: Polska Kuchnia
Od: Qrczak <q...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia 2013-05-23 01:27, obywatel Stachu Chebel uprzejmie donosi:
>
> Jeżeli tak, to powinnaś znać taki zajazd "Pod Kaczorem" - parę metrów
> na południe od Poznania w stronę Wrocławia. Pierdyljon lat temu,
> jeszcze za komuny zatrzymałem się tam na nocleg. Jak na tamte czasy,
> pokoje zupełnie znośne... Natomiast żarcie.... SUPER !!! Golona po
> Bawarsku - FANTASTYKA!! Flaki, Ruskie, cokolwiek nie zamówić - bez
> pudła!!
> Wielokrotnie jeżdżąc na MTP rezerwowałem pokój właśnie tam, głównie ze
> względu na kuchnę..
>
> Jakieś 2 m-ce temu byłem "przelotem" w tamtych okolicach. Tam
> zatrzymałem się na dobę. Pokoje odstawione na błysk - SUPER. Co się
> zaś tyczy jakości KUCHNI - SYF, ZGLISZCZA, ceny z kosmosu!! Więcej
> tam moja noga nie postanie...
Może się młodzi gniewni dorwali do patelni? Tacy, co to chcą z
wszystkiego zrobić kuchnię fusion czy inną molekularną.
Q
--
Ja tam nie jestem socjopatą. Umiem doskonale udawać, że lubię ludzi.
|