Data: 2015-02-12 01:48:26
Temat: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Od: "Pszemol" <P...@P...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Stefan" <s...@o...pl> wrote in message
news:mbgt4k$r6i$1@node2.news.atman.pl...
> Swego casu w takiej piekarni na Giorgio VII (Rzym) kupiliśmy bułki a w
> zasadzie buły sporego formatu składające się w zasadzie z samej
> chrupiącej, rumianej skórki. mam gdzieś to w archiwum na filmie jak na
> ławeczce z tyłu Kapitolu, pod pinią z akompaniamentem cykad konsumujemy
> takie buły z ciętą na gilotynie prosciuto. Do tego dymionek białego i
> można zwiedzać dalej, proszę koleżeństwa...
Bo to Stefanie jest punkt honoru piekarzy bagietkowych aby stosunek
ilości skórki do ilości miąższu dążył do nieskończoności ;-)
> Ta wiadomość została sprawdzona na obecność wirusów przez
> oprogramowanie antywirusowe Avast.
Świadomie robisz tej firmie reklamę czy nie umiesz sobie tego śmiecia
wyłączyć?
|