Data: 2015-02-12 09:37:24
Temat: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Od: Anai <a...@a...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 12.02.2015 o 09:04, FEniks pisze:
> W dniu 2015-02-12 o 00:37, Anai pisze:
>> Nie żebym się czepiała, ale bułka na zdjęciu na puszystą ni cholery
>> nie wygląda. Wygląda na pustą, ale to nie to samo ;)
>
> No ale tak właśnie wyglądać powinna bagietka - skórka chrupiąca, a
> miąższ z wielkimi dziurami.
>
Ewa - być może... ;)
Ja nie mówię, że nie wygląda na bagietkę - mówię, że nie wygląda na
puszystą :D
--
Pozdrówki
Anai
*** MóJ SŁitAśNy TofFanY BloGasEk: http://kuchniaanai.blogspot.com/ ***
~*~ Moje słit focie: http://infobot.pl/r/26aE *
http://annamagdalenape.deviantart.com/gallery/ ~*~
*** moje aukcje: http://tiny.pl/qjgtx ***
"Jesteśmy tylko szczególnie zaawansowaną w rozwoju odmianą małp na
niezbyt ważnej planecie, krążącej wokół całkiem przeciętnego Słońca. (S.
Hawking)
|