Data: 2015-02-12 11:54:06
Temat: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Od: Jarosław Sokołowski <j...@l...waw.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Anai pisze:
>>> Nie żebym się czepiała, ale bułka na zdjęciu na puszystą ni
>>> cholery nie wygląda. Wygląda na pustą, ale to nie to samo ;)
>>
>> No ale tak właśnie wyglądać powinna bagietka - skórka chrupiąca,
>> a miąższ z wielkimi dziurami.
>>
> Ewa - być może... ;)
> Ja nie mówię, że nie wygląda na bagietkę - mówię, że nie wygląda
> na puszystą :D
A o tym chlebie, czy można powiedzieć, że puszysty?
http://www.sklep-militarny.com.pl/chleb-pelnoziarnis
ty-w-puszce-500g-p-883.html
Jarek
--
Więc leciutko jak puszkiem
Musnę młotka obuszkiem
W ten mój gwoździk
-- przeleciał, psia mać.
|