Data: 2015-02-12 14:27:06
Temat: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Od: "Pszemol" <P...@P...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Anai" <a...@a...pl> wrote in message
news:mbhq1d$cs5$1@mx1.internetia.pl...
> W dniu 12.02.2015 o 09:04, FEniks pisze:
>> W dniu 2015-02-12 o 00:37, Anai pisze:
>
>>> Nie żebym się czepiała, ale bułka na zdjęciu na puszystą ni cholery
>>> nie wygląda. Wygląda na pustą, ale to nie to samo ;)
>>
>> No ale tak właśnie wyglądać powinna bagietka - skórka chrupiąca, a
>> miąższ z wielkimi dziurami.
>>
> Ewa - być może... ;)
> Ja nie mówię, że nie wygląda na bagietkę - mówię, że nie wygląda na
> puszystą :D
Ciekaw jestem co dla Ciebie oznacza słowo "puszysty" w odniesieniu
do pieczywa - czy możesz podać jakiś wizualny przykład? Fotkę/film?
Nie żebym się czepiał - ciekawi mnie, chcę się po prostu dowiedzieć :-)
|