Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki? Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed.
atman.pl!goblin2!goblin.stu.neva.ru!weretis.net!feeder4.news.weretis.net!eterna
l-september.org!feeder.eternal-september.org!mx02.eternal-september.org!.POSTED
!not-for-mail
From: "Pszemol" <P...@P...com>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Date: Thu, 12 Feb 2015 07:27:06 -0600
Organization: A noiseless patient Spider
Lines: 1
Message-ID: <mbi9m4$gld$1@dont-email.me>
References: <mbfk14$8s3$1@dont-email.me> <dh9ph8m778us.1evabu0ml53d8$.dlg@40tude.net>
<mbg1b0$6h6$1@dont-email.me> <mbgqcb$2rg$1@mx1.internetia.pl>
<54dc5e83$0$2189$65785112@news.neostrada.pl>
<mbhq1d$cs5$1@mx1.internetia.pl>
Reply-To: "Pszemol" <P...@B...com>
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="UTF-8"; reply-type=response
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Injection-Date: Thu, 12 Feb 2015 13:26:29 +0000 (UTC)
Injection-Info: mx02.eternal-september.org;
posting-host="9424a822006a6d9424abf2477577313e";
logging-data="17069";
mail-complaints-to="a...@e...org";
posting-account="U2FsdGVkX19vcpN7FkVX1KXfR8BjP+RP"
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V14.0.8117.416
In-Reply-To: <mbhq1d$cs5$1@mx1.internetia.pl>
X-Newsreader: Microsoft Windows Live Mail 14.0.8117.416
Importance: Normal
Cancel-Lock: sha1:TtasOIiaMo8CASgCnH79vuEEPYI=
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:360988
Ukryj nagłówki

"Anai" <a...@a...pl> wrote in message
news:mbhq1d$cs5$1@mx1.internetia.pl...
> W dniu 12.02.2015 o 09:04, FEniks pisze:
>> W dniu 2015-02-12 o 00:37, Anai pisze:
>
>>> Nie żebym się czepiała, ale bułka na zdjęciu na puszystą ni cholery
>>> nie wygląda. Wygląda na pustą, ale to nie to samo ;)
>>
>> No ale tak właśnie wyglądać powinna bagietka - skórka chrupiąca, a
>> miąższ z wielkimi dziurami.
>>
> Ewa - być może... ;)
> Ja nie mówię, że nie wygląda na bagietkę - mówię, że nie wygląda na
> puszystą :D

Ciekaw jestem co dla Ciebie oznacza słowo "puszysty" w odniesieniu
do pieczywa - czy możesz podać jakiś wizualny przykład? Fotkę/film?
Nie żebym się czepiał - ciekawi mnie, chcę się po prostu dowiedzieć :-)

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
12.02 Pszemol
12.02 Anai
12.02 Anai
12.02 Qrczak
12.02 Qrczak
12.02 FEniks
12.02 FEniks
12.02 Jarosław Sokołowski
12.02 Jarosław Sokołowski
12.02 Marsjasz
12.02 Pszemol
12.02 Pszemol
12.02 Pszemol
12.02 Pszemol
12.02 Stefan
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6