Data: 2015-02-12 09:04:22
Temat: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Od: FEniks <x...@p...fm>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2015-02-12 o 00:37, Anai pisze:
> W dniu 11.02.2015 o 17:52, Pszemol pisze:
>
>>>> Zainteresował mnie ten przepis bo zdjęcia wyglądają bajecznie pięknie
>>>> :-)))
>>>> http://www.thefreshloaf.com/node/19830/36-hours-sour
dough-baguette-everything-i-know-one-bread
>>>>
>
>
> Nie żebym się czepiała, ale bułka na zdjęciu na puszystą ni cholery
> nie wygląda. Wygląda na pustą, ale to nie to samo ;)
No ale tak właśnie wyglądać powinna bagietka - skórka chrupiąca, a
miąższ z wielkimi dziurami.
Ewa
|